Top laatste Vijf vacatures zoeken Stedelijk nieuwsVoor een vermalingsbedrijf gevestigd in Amsterdam bestaan wij per meteen op zoek naar productiemedewerkers met een fysieke welzijn.

Als kok bij Zondag ben jouw daar verantwoordelijk vanwege dat een lunch en buffet op een geschikte manier en snelheid is doorgegeven en het de (open) keuken er representatief uitziet.

Voor een Drie Gezusters zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker. Adem je professionaliteit en ben jij geïnteresseerd in ons afwisselende baan? Ben je communicatief krachtig en kun jouw vooruit overwegen?

We bestaan op zoek naar ons andere collega die ons team komt versterken wegens ongeveer 10 uur per week.

Eethuisje Houdt aangaande Eten zoekt per meteen ons afwasser vanwege een zaterdagavond en mogelijkerwijs nog ons 2e dag.

- Er zijn sexdating-sites een nodige ervaring opgedaan in een horeca en ervaring in een vergelijkbare functie heeft ons streepje vanwege. Precies bijvoorbeeld diploma’s, zoals BHV ofwel SVH.

Voor onze club bestaan wij opzoek naar hardwerkende schoonmakers! Je werkzaamheden moeten bestaan uit dit schoonmaken over de club nadat deze een schemer kan zijn open geweest. Dit gaat zwaar werk bestaan en jouw dien niet bang zijn teneinde vies te geraken.

Je legt de gasten graag in de watten betreffende aangenaam bunkeren. Dit doe jouw autonoom en tegelijk ook niet louter: je werk altijd tezamen betreffende je collega’s.

Vind jij dit aangenaam teneinde lieden bij je in een nabijheid een tijd en aandacht te melden welke ze verdienen en verlangen is je werken op dagen en tijden die jou uitkomen?... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - verdere...

Een aangaande onze klanten, en logistieke dienstverlener in lucht, zeevracht en warehousing, zijn wij op zoek tot kandidaten wegens een functie Outside Sales Representative Ocean (and Air).

Interesse in deze vacature? Solliciteer via je motivatie met CV + foto te sturen naar sollicitatie@driegezustersgroningen.nl.

Daar is een locatie wegens jouw vrijgekomen! Wij geloven het jouw in het werkzaamheid nimmer bent uitgeleerd, vanwege een ieder is daar altijd ons traject dat met veel geestdrift zal worden opgepakt en begeleidt. Wij wensen je bovenal meester maken op het gebied van gastvrijheid, daar waar het in het evenement teneinde draait.

Hier behoren koks voor die in staat zijn teneinde deze ideeën naar dit bord te vertalen, wensen innoveren en elke dag het allerbeste uit zichzelf wensen halen. Wij geloven het zodra onze medewerkers ruimte vinden teneinde te groeien, ’t Feithhuis vanzelf mee zal groeien.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je enthousiast en op zoek tot ons nieuwe uitdaging? Zend het her last blog dan jouw CV en jouw motivatiebrief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *